Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv sintetic pentru ancorari Sika Anchorfix-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Anchorfix-1 este un adeziv sintetic pentru ancorari, bicomponent, pe baza de poliester, fara solvent si stiren. Poate fi folosit ca adeziv de ancorare cu intarire rapida pentru toate tipurile de:

-bare de armatura striata PC 52, PC 60 (diametre Ø6 - Ø25);
-tije filetate din otel galvanizat sau inoxidabil (diametre M 8 - M 24);
-bolturi si sisteme speciale de fixare;
-caramida plina sau cu goluri;
-beton, roca, piatra naturala dura.
Adezivul Sika Anchorfix-1 nu se scurge, se poate aplica pe tavane, intr-un strat cu grosime de maximum 3 mm.

Tencuiala sau betonul trebuie sa aiba rezistentele cerute. Nu este nevoie ca varsta betonului sau a tencuielii sa fie de 28 de zile. Rezistenta stratului suport (beton, caramida, piatra naturala) trebuie verificata. In cazul in care nu se cunoaste rezistenta stratului suport trebuie facute teste de rezistenta la smulgere.

Gaurile de ancorare vor fi curate, uscate, fara ulei si grasime. Particulele friabile si praful trebuie indepartate. Barele filetate si barele de armatura trebuie curatate de ulei, grasime, sau alte substante sau particule cum ar fi praful.

La aplicare, produsul Sika AnchorFix-1 trebuie sa aiba o temperatura cuprinsa intre +5 C si +40 C, iar temperatura ambientala trebuie sa fie cuprinsa intre -10 C si +40 C. In timpul de intarire a rasinii ancora nu trebuie miscata sau pusa in sarcina.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura