Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv epoxidic Sikadur-31

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sika
Out Of stock
Descriere
Sikadur - 31 EF este adeziv cu toleranta la umezeala, tixotrop, care se utilizeaza atat ca adeziv structural pentru elemente constuctive din beton, piatra naturala, otel, lemn sau fier, cat si ca mortar pentru reparatii pentru colturi si muchii sau umplerea golurilor si concavitatilor.

Adezivul are o aderenta buna la majoritatea materialelor de constructii, prezinta o intarire fara contractii, nu necesita amorsare prealabila si are rezistenta la abraziune. Acesta este format din doua componenente, componenta A de culoare gri deschis si componenta B de culoare gri inchis. Adezivul se aplica in strat de maxim 30 mm grosime, consumul specific fiind de 1.7 kg / m2, la o grosime de 1 mm.

Stratul suport trebuie sa fie robust, sanatos, uscat si curat. Atat temperatura suportului, cat si cea ambientala trebuie sa fie cuprinsa intre 10 gr C si 30 gr C. Componenta A impreuna cu componenta B se amesteca impreuna cel putin trei minute, la turatie redusa, pana cand produsul capata o culoare si o consistenta omogena. Durata de viata a amestecului este mai scurta la temperaturi ridicate si mai lunga la temperaturi scazute.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura